Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΑ

Το pharmaboots.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Pharmaboots που προσφέρει προϊόντα, από τις κορυφαίες εταιρίες, με φυσικά συστατικά εγκεκριμένα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους. Η εταιρία μας, ως υπεύθυνος επεξεργασίας, θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων μέσω της συμμόρφωσης μας με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και  με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 679/2016 (GDPR). Μέσω της πολιτικής απορρήτου μας, σας ενημερώνουμε αφενός, για τις πρακτικές της εταιρίας μας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και αφετέρου, για τα δικαιώματα που έχετε ως υποκείμενα των δεδομένων αυτών. Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ή και να τροποποιήσετε ανά πάσα στιγμή.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Σύμφωνα με το Κανονισμό (ΕΕ)  αριθ. 679/2016 (GDPR), προσωπικά δεδομένα είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ενός ατόμου και στα οποία πρόσβαση  θα  έχει μόνο η εταιρεία μας. Δεδομένα που συλλέγουμε αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, διεύθυνση, ταχυδρομικός κώδικας, αριθμός κινητού τηλεφώνου, αριθμός σταθερού τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα όνομα μέλους, κωδικός πρόσβασης και  στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο θα ζητηθούν επιπλέον στοιχεία όπως Επωνυμία Εταιρείας, Επάγγελμα, Δ.Ο.Υ και Α.Φ.Μ). Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα και αγαπημένα, όταν μας τα παρέχετε εσείς οι ίδιοι. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης Τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών.

 

ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εταιρία μας συλλέγει διατηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά  σας δεδομένα μόνο όταν εσείς οι ίδιοι οικειοθελώς τα παρέχετε σε εμάς, για τους εξής σκοπούς:

  1. Για την επικοινωνία μας με τους χρήστες και την επίλυση τυχόν διαφορών.
  2. Για την παροχή υπηρεσιών πελάτη, όπως για την παροχή προσφορών και ενημερωτικών e-mails.
  3. Την ενημέρωση των χρηστών για προωθητικές ενέργειες, νέα προϊόντα, προσφορές της εταιρίας μας.
  4. Την ενημέρωση των χρηστών για διάφορες εκδηλώσεις που συμμετέχει ή διοργανώνονται από την εταιρία μας.
  5. Για την προσφορά εξατομικευμένης εμπειρίας στους δικτυακούς μας τόπους
  6. Την άντληση πληροφοριών ως προς τον τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας από τους επισκέπτες αυτής, με σκοπό την συνεχή βελτίωση της.
  7. Για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς που αφορούν την λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
  8. Για την ολοκλήρωση συγκεκριμένης παραγγελίας του πελάτη, την επικοινωνία με τον πελάτη και την αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων που αφορούν τα στάδια της διεκπεραίωσης της παραγγελίας, την παροχή διευκρινίσεων σχετικών με την παραγγελία
  9. Για την παροχή πληροφοριών για αγορές που έχει πραγματοποιήσει ο πελάτης, για  την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο επιλογής του πελάτη, την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη και την τυχόν ενημέρωση για το υπάρχον απόθεμα.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Συλλέγουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες όταν:

  • Χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας.
  • Eγγράφεστε στην λίστα συνδρομητών newsletter.
  • Μας παρέχετε πληροφορίες σχετικές με εσάς στις φόρμες επικοινωνίας της ιστοσελίδας.
  • Υποβάλετε κάποια αξιολόγηση προϊόντος ή υπηρεσιών.
  • Δημιουργείτε λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας.
  • Πραγματοποιείτε κάποια παραγγελία προϊόντος μέσω της ιστοσελίδας μας.
  • Υποβάλετε κάποιο σχόλιο στο B

 

ΝΟΜΙΜΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η επεξεργασία των δεδομένων των μελών από την εταιρία μας στηρίζεται στις εξής νομικές βάσεις:

  • Εκτέλεση σύμβασης:  Προκειμένου να είναι ο πελάτης σε θέση να πραγματοποιεί παραγγελίες και αγορές προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι απαραίτητη η επεξεργασία κάποιων προσωπικών του δεδομένων. Τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της σύμβασης τα παρέχει ο πελάτης οικειοθελώς κατά τη συμπλήρωση των προσωπικών του στοιχείων στη φόρμα παραγγελίας.
  • Έννομες υποχρεώσεις: Προκειμένου να συμμορφωθεί η εταιρεία μας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας με υποχρεώσεις της που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία είναι απαραίτητη η επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των πελατών.
  • Έννομα συμφέροντα:  Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της εταιρείας μας μέσω της επεξεργασίας στατιστικών και μη ταυτοποιήσιμων δεδομένων και τον εντοπισμό τυχόν προσπάθειας απάτης.
  • Συγκατάθεση – συναίνεση:  Ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καλείται να δώσει τη ρητή συναίνεση του στους εξής  σκοπούς επεξεργασίας: αποστολή ενημερωτικού και προωθητικού υλικού και αποστολή ειδικότερων προσωποποιημένων και εξατομικευμένων προσφορών και νέων προϊόντων βάσει της  ανάλυσης  της καταναλωτικής του συμπεριφοράς.

 

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Διαγράφουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μετά την ανάκληση της δοθείσας συγκατάθεσης ή μετά την πάροδο ενός (2) ετών από την αποστολή του τελευταίου ενημερωτικού ή επικοινωνιακού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή την ολοκλήρωση της παραγγελίας κάποιου προϊόντος.

COOKIES

Η εταιρεία μας προκειμένου να εξασφαλίσει την βέλτιστη πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την τεχνολογία ‘cookies’. Τα ‘cookies’ είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Χρησιμοποιούμε ‘cookies’ για να μπορούμε να σας διακρίνουμε από άλλους επισκέπτες, να καταγράφουμε τη διεύθυνση IP σας και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο μας, καθώς και για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας σε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπου μας. Η χρήση των ‘cookies’ μας επιτρέπει να συλλέγουμε πληροφορίες για στατιστικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά κυρίως για την εξατομίκευση της εμπειρίας περιήγησής σας, αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας.

Καμία τοποθέτηση cookies δεν γίνεται στις συσκευές σας, πλην των απαραίτητων cookies, χωρίς ή προτού μας χορηγήσετε τη συγκατάθεσή σας. Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα ‘cookies’ ανά πάσα στιγμή, με εύκολο τρόπο, μέσα από τις επιλογές του προγράμματος περιήγησης, αλλά αν το κάνετε, δεν θα είμαστε σε θέση να καταγράφουμε τις αγορές σας ή να σας επιτρέπουμε την πραγματοποίηση αγοράς από τον ιστότοπό μας/ ή δεν θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την βέλτιστη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας.  Επιπλέον, δεν θα είμαστε σε θέση να σας αναγνωρίσουμε ως καταχωρημένο χρήστη ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

Όλες οι δηλώσεις συγκατάθεσης για τα cookies που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας τηρούνται παράλληλα και εγγράφως και φυλάσσονται σε ασφαλή χώρο. Τέλος, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι κάθε 12 μήνες από την τελευταία είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, θα λήγει η ισχύς της συγκατάθεσης που τυχόν δόθηκε και θα ζητείται νέα.

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ (NEWSLETTER)

Η εταιρία μας αποστέλλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερωτικά δελτία (newsletters) προς τους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Δημιουργώντας το προφίλ σας στην ιστοσελίδα μας, εντάσσεστε αυτόματα στη λίστα παραληπτών ενημερωτικών δελτίων προς το e-mail που δηλώνεται. Σε κάθε ενημερωτικό δελτίο έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε εφόσον εσείς το επιθυμείτε την αποστολή προς εσάς newsletter, με σχετικό σύνδεσμο στο τέλος του κάθε e-mail. Η εταιρία μας τέλος, διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει οποιονδήποτε παραλήπτη από τις λίστες ενημερωτικών δελτίων. Για οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει καθώς και για κάθε σχετική πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία των ενημερωτικών δελτίων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Υποβάλλοντας το μήνυμα σας σε φόρμα επικοινωνίας προς την εταιρίας μας και πατώντας («τσεκάροντας») πάνω στην ένδειξη «ΣΥΝΑΙΝΩ», αποδέχεστε τους όρους σχετικά με τη χρήση του e-mail  και του ονοματεπωνύμου σας από την εταιρία μας. Δεσμευόμαστε να μην χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για σκοπούς εμπορικής προώθησης, μεταβιβάζοντας τα σε τρίτα μέρη. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να διατηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία που αποκτήσαμε μέσω της χρήσης της φόρμας επικοινωνίας, μπορείτε να αιτηθείτε τη διαγραφή του.

 

E-SHOP-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Στην περίπτωση που θελήσετε προβείτε στην παραγγελία και αγορά κάποιου προϊόντος μέσα από το e-shop της ιστοσελίδας μας είναι αναγκαία η επεξεργασία ορισμένων προσωπικών δεδομένων.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που μάς παρέχετε για τις παραγγελίες σας  για τον σκοπό της εκτέλεσης της σύμβασης σύμφωνα με τις προβλέψεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων αρ. 679/2016. Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μάς παρέχετε για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η επεξεργασία και η εκτέλεση της παραγγελίας σας. Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε μέσω της ιστοσελίδας μας τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να προβείτε σε μελλοντική παραγγελία και αγορά.

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας και ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής - παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Κάνουμε χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με  την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας και για την επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε δύο τρόπους για να πραγματοποιήσετε μία ηλεκτρονική παραγγελία:

  • Ως απλός επισκέπτης-πελάτης: Στην περίπτωση αυτή τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν στο αρχείο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, με εξαίρεση μόνο των δεδομένων συναλλαγής που θα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα προβλέπει η εκάστοτε ισχύουσα φορολογική νομοθεσία και για όσο διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.
  • Ως εγγεγραμμένος επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος: Στην περίπτωση αυτή ο επισκέπτης- πελάτης έχει προηγουμένως δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται στα αρχεία της εταιρείας μέχρι αυτός να ζητήσει την διαγραφή τους. Κάθε χρόνο η εταιρεία μαςθα ζητά από τον πελάτη να επιβεβαιώσει την ορθότητα των στοιχείων που αυτή διατηρεί και να τα επικαιροποιήσει εφόσον υπάρχουν αλλαγές. Ο πελάτης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αλλάξει ή να διορθώσει τα δεδομένα του.

 Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται σε εμάς είναι εμπιστευτικές  και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

  • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
  • Η εταιρία μας δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
  • Στην περίπτωση που είναι απαραίτητη η μεσολάβηση τρίτων για την υποστήριξη της παραγγελίας σας, έχουμε φροντίσει την εξασφάλιση του απορρήτου.
  • Μπορείτε να ζητήσετε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση ύπαρξης λάθους.

 

ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Η εταιρία μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των πελατών της σε κανένα τρίτο φορέα. Μπορούμε να διαβιβάσουμε προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα μόνο αν:

 

Α. Έχει χορηγηθεί  ρητή συγκατάθεση των πελατών για τη διαβίβαση προσωπικών δεδομένων.

 

Β. Η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την εταιρία μας καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών και παραγγελιών των πελατών στα πλαίσια της μεταξύ μας σύμβασης. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με εμάς έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την υλοποίηση της σύμβασης.

 

Γ.  Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

 

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δεν  επεξεργαζόμαστε εν γνώση μας, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 15 ετών. Ο ιστότοπος μας απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που είναι άνω των 15 ετών. Εάν είστε κάτω των 15 ετών, μην χρησιμοποιείτε ή παρέχετε καμία πληροφορία σε αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει ή λάβει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από παιδί κάτω των 15 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες, εκτός αν έχει δοθεί  ρητή συγκατάθεση ή εξουσιοδότηση από τον κηδεμόνα του παιδιού.  

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η εταιρίας μας στα πλαίσια προστασίας προσωπικών δεδομένων ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την αναγκαιότητα διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων και διαγράφει όσα από αυτά θεωρεί μη χρήσιμα και μη απολύτως αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας.

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιώντας μέτρα ασφαλείας για να μειώσουμε τους κινδύνους απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αποκάλυψης και τροποποίησης των προσωπικών σας πληροφοριών. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα σε όσους εργαζομένους που πρέπει να τα γνωρίζουν προκειμένου να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά καθήκοντά τους. Θα επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα αποκλειστικά σύμφωνα με τις δικές μας οδηγίες και δεσμεύονται να τηρούν σχετικούς όρους εμπιστευτικότητας.

Προστατεύσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών σας κατά τη διάρκεια των συναλλαγών σας, χρησιμοποιώντας λογισμικό το οποίο κρυπτογραφεί τις πληροφορίες που εισάγετε. Το σύστημα της εταιρίας Pharmaboots αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της εταιρίας Pharmaboots σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης. Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τλ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το username και το προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Pharmaboots, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της εταιρίας Pharmaboots κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128-bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128-bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. 

Το σύστημα της εταιρίας Pharmaboots αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της εταιρίας Pharmaboots σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Σεβόμαστε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση, να διορθώσετε, να ζητήσετε διαγραφή ή να ζητήσετε περιορισμό της χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων, όπως απαιτείται από τον κανονισμό 679/2016 GDPR.

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετεποιες προσωπικές πληροφορίες διατηρούμε για εσάς καθώς και να αιτηθείτε τη φορητότητα των στοιχείων σας. Θα σας παράσχουμε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας στοιχείων σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη μορφή, κατόπιν αιτήματός σας.
  • Εάν τα προσωπικά σας στοιχεία είναι λανθασμένα ή ελλιπή, έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε τη τροποποίηση ή διόρθωση αυτών.
  • Μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία ή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Έχετε το δικαίωμα να αιτηθείτε περιορισμό της επεξεργασίαςτων προσωπικών σας δεδομένων καθώς και να εναντιωθείτε στην επεξεργασία τους.

Τα ανωτέρω δικαιώματά σας μπορείτε να τα ασκήσετε μέσω αιτήματος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρίας μας. Το διάστημα ολοκλήρωσης του εκάστοτε αιτήματος είναι 30 ημέρες και ενδέχεται να υπάρξει παράταση αυτού, κατόπιν σχετικής ενημέρωσής σας. Η Εταιρία θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος σας εντός ενός (1) μηνός από την υποβολή και ταυτοποίησή του, ενημερώνοντάς σας γραπτώς για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή τους λόγους που εμποδίζουν την άσκηση του σας σχετικού δικαιώματος, ή και την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων εκ των ως άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων σας σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σύμφωνα με τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εφόσον θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε σχετική καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.